Bio

crisi_231x216

Christoffer Nordberg, liikkeenjohdon konsultti ja yritysvalmentaja

Ajattelutapa, “terve sielu terveessä ruumissa” ohjaa elämääni. Jotta voit johtaa muita hyvin, tulee sinun ensin osata johtaa itseäsi. Suurimman henkisen palkkion saan ammatissani siitä, että henkilöt joiden kanssa teen työtä, kasvavat sekä ihmisinä että ammattilaisina. Konsulttina ja valmentajana, olen saanut palautetta, että minun kanssani on helppo työskennellä; olen vaativa, suoraviivainen mutta samalla oikeudenmukainen. Minun kanssani ei tarvitse arvailla, mitä ollaan tekemässä ja miksi, mikä on yhteinen agendamme ja tavoitteemme. Olen aina valmis laittamaan itseni likoon yhteisen hyvän vuoksi, ja varmistaakseni heidän onnellisuuden jotka kanssani ovat tekemisissä. Haluan joka päivä oppia uutta. Ihmisiä, elämää ja teoriaa opiskelemalla. Tätä osaamista on myös mielestäni mahtavaa jakaa muille, jotka haluavat sitä vastaanottaa.

Urani huippuhetkiä

  • Yrittäjä ja toimitusjohtaja, Reeperbahn 2009 >
  • Head of Sales, partner ja johtoryhmän jäsen, TBWA/Helsinki 2007-2009
  • Asiakkuusjohtaja, partner ja johtoryhmän jäsen, TBWA/TEQUILA 2004-2007
  • Asiakkuusjohtaja, partner ja johtoryhmän jäsen, PHS Interactive, 2000-2004
  • Asiakkuusjohtaja, partner ja johtoryhmän jäsen, Tietovalta 1999-2000
  • Asiakkuusjohtaja, johtoryhmän jäsen, Varis&Ojala 1996-1999
  • Strategisia asiakkuuksia Reeperbahnin aikana: AON, Bosch, Tiivi, Pihla, Siili Solutions, Pwc, LMR Attourneys, Talentum, Lindström, Delete, Animagi Eläinlääkärit, Intera Partners, Argenta, Skandaali, Samlink, Birdstep, Affecto, Helsinki Filmi, Golfpiste, Pohjantähti, Sinebrychoff, Pohjola, Henki-Fennia, A-Vakuutus, Kwantic, WOT, Väritukku, Vahanen.

Harrastukset

Crossfit, golf, laskettelu, Harley-Davidson, motocross, kilpapurjehdus, lukeminen ja musiikki, matkustaminen, Rottweiler koirat

Ota yhteyttä
GSM 045 261 4113 LinkedIn Twitter Skype