Bio

Olen työskennellyt vajaat kaksikymmentäviisi vuotta vaativien liiketoiminnan kehittämiseen liittyvien projektien parissa. Näistä kymmenen viimeistä vuotta yrittäjänä ja itsenäisenä liikkeenjohdon konsulttina. Ydinosaamistani ovat brändiin, markkinointiin sekä myyntiin liittyvät asiat. Väitän rohkeasti olevani Suomen paras näiden yritystoiminnan osa-alueiden kehittämiseen keskittynyt ammattilainen.

Asiakastyytyväisyys on minulle kaikki kaikessa. Siksi uskallan luvata, että en jätä viimeisintäkään kiveä kääntämättä, mitä tulee sinun liiketoimintasi ongelmien ratkaisemiseen. Koen olevani luottamusammatissa, samalla tavalla kuin henkilääkäri.

Suurimman palkkion saan ammatissani siitä, että henkilöt joiden kanssa teen työtä kasvavat sekä ihmisinä että ammattilaisina. Unohtamatta sitä, että ne liiketoiminnan haasteet ja ongelmat joita yhdessä lähdimme ratkomaan, kehittyvät suotuisaan suuntaan. Minulle on myös henkilökohtaisesti tärkeää, että sinä asiakkaana olet niin tyytyväinen, että olet valmis suosittelemaan palveluitani myös muille.

Urani huippuhetkiä

  • Yrittäjä ja toimitusjohtaja, Reeperbahn
  • Head of Sales, partner ja johtoryhmän jäsen, TBWA/Helsinki
  • Head of Client Service, partner ja johtoryhmän jäsen, TBWA/TEQUILA
  • Strategiajohtaja, partner ja johtoryhmän jäsen, PHS Interactive
  • Asiakkuusjohtaja, partner ja johtoryhmän jäsen, Tietovalta
  • Asiakkuusjohtaja, johtoryhmän jäsen, Varis&Ojala
  • Reeperbahnin asiakkaita: Delete, Animagi, Renta, Prevent360, Kreate, SitoWise, OneIO, Fixura, Office Innovations, Intera Partners, Affecto, Siili Solutions, CGI, Talentum, Henki-Fennia, OP-Pohjola, Lindström, Antell, Bosch, Consti, Headstart, Tiivi, Pihla, Eskopuu, Karttakeskus, Leidenschaft, NOOA, Samlink, Sanoma, Skanska jne.

Harrastukset

Crossfit, golf, laskettelu, Harley-Davidson, motocross, kilpapurjehdus, lukeminen ja musiikki, matkustaminen, Rottweiler koirat

Mikäli kiinnostuit osaamisestani, tapaan sinut mielelläni ensin vapaamuotoisesti esimerkiksi aamiaisen tai lounaan parissa. Näin voimme rauhassa ja neutraalissa ympäristössä keskustella tarpeistasi sekä siitä, miten voin sinua auttaa.

Ota yhteyttä