Synnytys lähestyy

Vaikka olen saanut olla mukana synnyttämässä isän ja kätilön roolissa useita toimialojensa tunnetuimpia ja halutuimpia brändejä, ei siihen uuden elämän ensi henkäisyn tunteeseen koskaan kyllästy. Oma työni on ollut valmiina jo muutamia kuukausia sitten. Nyt on asiakkaan vuoro pitää huoli siitä, että julkistus ja sitä seuraava sisäinen ja ulkoinen lanseeraus onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Ja mitä olen sisäpiiritietona kuullut, on henkilökunnan vastaanotto uudelle brändille ollut mitä parhain.

Kun yritys luo nahkansa brändiuudistuksen kautta, ollaan ison äärellä. Tällaisia projekteja ei usein tehdä. Päätösten jotka nyt uuden brändin osalta on tehty, tulee kantaa pitkälle, monesti kymmenen vuoden päähän. Panostukset ovat niin ajallisesti, rahallisesti kuin myös henkisesti suuria. Brändi on strategian näkyvä ilmentymä. Se tukee strategian jalkautumista, parhaimmillaan huikealla vipuvoimalla.

Brändiuudistus suunnitellaan aina sen tiedon pohjalta mitä sitä tehdessä on. Kokemus ja sitä kautta intuitio liitetään tutkimukseen ja dataan. Tehdään rohkeita valintoja ja päätöksiä ja luotetaan siihen, että ne ovat oikeita. Historia kertoo miten onnistuttiin.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä