Vlog

Tässä CVLOG:ssa kerron omasta intohimoisesta suhteesta uusien asioiden opiskeluun ja oppimiseen. Jos et kehity ja mene eteenpäin taannut, sillä paikallaan ei voi pysyä. Koska viimeksi opiskelit jonkun uuden asian tai taidon?

Tässä CVLOG:ssa parhaat palat Henkilöbrändi-kirjan julkistamistilaisuudesta, joka pidettiin 15.2.2018. Digitalist Groupin pääkonttorissa Helsingissä. Lopussa myös henkilöbrändi- ja someguru Ville Tolvasen neuvot allekirjoittaneelle oman henkilöbrändin kehittämiseen.

Tässä CVLOG:ssa paneudun ajankohtaiseen aiheeseen, nimittäin sosiaalisen median haltuunottoon. Kerron kolme vinkkiä, joiden avulla sinä tai edustamasi yritys pääsette alkuun tässä laajassa kokonaisuudessa nimeltään sosiaalinen media.

CVLOG:ssa puhun itsensä kehittämisestä ja haastamisesta. Miksi on tärkeää pitää huoli siitä, että menee koko ajan eteenpäin eikä jämähdä paikalleen.

CVLOG:n aiheena meille jokaiselle tärkeä asia, nimittäin uni ja lepo. Videossa kerron omia kokemuksiani sekä esimerkkejä riittävän unen ja levon tärkeydestä niin tavallisen ihmisen, urheilijan kuin johtajankin näkökulmasta katsottuna.

CVLOG:ssa pohdin henkilöbrändiä ja sen tärkeyttä nykypäivän johtajalle. Onko henkilöbrändäys uusi musta, vaiko olennainen osa nykyajan johtajan arkea? Katso vlogi jossa kerron sinulle oman näkemyksen henkilöbrändäyksestä vinkkien kera.

CVLOG jossa kerron mitä tuleman pitää. Uusia vlogeja julkaistaan joka viikon perjantaina, ja näissä pääsääntöisesti aiheena brändin rakentaminen, markkinointi ja myynti.

Ota yhteyttä