Asiantuntijakin tarvitsee välillä asiantuntijaa

Sanotaan, että ensimmäinen askel kohti tervehtymistä on se, että tunnistaa ja tunnustaa olevansa sairas. Onneksi mistään niin dramaattisesta asiasta kuin sairastumisesta, ei kuitenkaan nyt ole kyse. Metafora on on silti hyvä, sillä olen parhaillaan hienosäätämässä omaa brändiäni terävämmäksi tulevaisuutta ajatellen.

Vaikka olenkin melko hyvä tarkkailemaan itseäni ulkopuolisen silmin, ei koskaan ole pahitteeksi käyttää siinäkin asiassa ulkopuolista ammattiapua. Ulkopuolinen huomaa nopeasti ne nyanssit, joita kannattaa lähteä kehittämään, ja myös ne joiden painoarvoa kannattaa vähentää. Koska maailma on täynnä viestinnän kohinaa, on erittäin terveellistä pohtia sitä, mikä omasta brändistäsi jää ihmisten mieliin.

Ulkopuolista asiantuntijaa on hyvä käyttää vastaväittelijänä ja palloitteluseinänä tilanteessa, jossa haluaa kehittyä niin ihmisenä kuin ammattilaisena. Kaikkea ei tarvitse eikä kannata yrittää osata itse. Pienikin panostus ulkopuolisen osaajan palveluihin, yleensä maksaa itsenä moninkertaisesti takaisin. He kun pystyvät nopeasti sanomaan mitä asioita ja miten kannattaa laittaa kuntoon, ilman että kaikki virheitä tarvitsee itse tehdä.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä