Brändin voima – myy enemmän kalliimmalla

Törmään useissa keskusteluissa varsinkin B2B-yritysten johtajien kanssa siihen, että todetaan brändiasioiden olevan tärkeitä kuluttajabusineksessa, mutta “ei niitä täällä meidän B2B-maailmassa tarvita”. Rohkenen olla eri mielti. Väitän, että aivan kuten kuluttajabusineksessa, myös B2B-yritysten pitää, ja ennen kaikkea kannattaa panostaa brändiinsä. Iloksesi vielä perustelen väitteeni.

Myynti nopeutuu
Terävä ja erottuva brändi nopeuttaa myyntityötä kymmeniä prosentteja. Kun olet selkeästi määritellyt miksi asiakkaan kannattaa teistä kiinnostua. Mitä hänen kannattaa teiltä ostaa. Sekä miksi hänen kannattaa valita juuri teidät, olet matkalla menestykseen.

Pystyt premium-hinnoitteluun
Hyvät brändit ovat haluttuja. Brändi tuo voimaa sopimusneuvotteluihin. Pystyt pitämään kiinni hinnoistasi, eikä sinun tarvitse taipua tinkijöiden edessä. Hyvää brändiä ostetaan myös enemmän kun huonoa.

Saat parhaat yhteistyökumppanit
Voittajien joukkoon halutaan liittyä. Parhaiden kanssa halutaan tehdä töitä. Usein oma brändisi työ vipua myös hinnoitteluun. Yhteistyökummpanit tekevät kanssa töitä pienemmällä korvauksella, koska olet heille kallisarvoinen referenssi.

Etevimmät haluavat sinulle töihin
Saat riveihisi parhaasta parhaat. Oven takana on jopa jonoa. Voit poimia itsellesi tästä jonosta ne sopivimmat asiakkaitasi hurmaamaan.

Siispä, sinä B2B-yrityksen johtaja. Taitaa olla aika laittaa brändi kuntoon.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä