Brian Tracy Speaking Academy, loppusanat

Maailma on täynnä ideoita ja mahdollisuuksia. Usein suurin puuttuva tekijä on toteutus. Kun nyt istun pitkällä kotimatkalla, ja pyrin päässäni kasaamaan niitä ajatuksia miten sieltä kumpuaa on olo harvinaisen rentoutunut ja hyvä. Sain viettää neljä ihmeellistä, ja uutta tietoa täynnä olevaa päivää. Tutustuin ennestään tuntemattomiin ihmisiin syvällisesti. Olo on jopa haikea, koska tiedän, että suurinta osaa heistä tuskin tulen enää koskaan tapaamaan. Tai mistä sitä tietää, maailma on pieni paikka. Kenties polkumme kohtaavaat joka päivä, silloin kun sitä vähiten odottaa.

Matkani Yhdysvaltoihin, ja Brian Tracyn valmennukseen voidaan jakaa kolmeen osaan. Ensimmäinen oli valmistautuminen ja etukäteistehtävät, melko vaativa ja aikaavievä osa kokonaisuutta. Toinen oli oleskelu Californiassa, sekä viikko Las Vegasissa. Vegasissa huomasin itsessäni uudenlaista rohkeutta ja ennakkoluulottomutta kun menin muina miehinä keskustelemaan Zapposin perustajan ja toimitusjohtajan, Tony Hsiesin kanssa. Kuinka moni on paiskannut kättä ja keskustellut self made-miljardöörin kanssa? Matkan kolmas vaihe, ja kliimaksi oli neljän päivän intensiivi Brian Tracyn hellässä huomassa.

Tein valmennuksen aikana noin sata sivua muistiinpanoja. Jäätävän hyviä ideoita miten parantaa niin omaa businesta, kuin varsinkin teidän rakkaat asiakkaat. Sillä siitähän tässä lopulta on kyse. Toisen palvelemisesta pyyteettömästi. Brianin sanoin “Give more to get more”, “Be likeable and easy to deal with”. Kunhan toivun jetlagista, tulen tuottamaan blogiini täysin uudenlaista sisältöä. Sellaista, josta on satavarmasti hyötyä jokaiselle, joka haluaa kehittää itseään ja yrityksensä liiketoimintaa. Toisin sanoen, lisää kauppaa paremmalla katteella. From Brian Tracy speaking Academy, over and out.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:
2 kommenttia kohteessa “Brian Tracy Speaking Academy, loppusanat
  1. Sari Koskenlinna-Mäkeläinen says:

    Itsekin Brian Tracyn kirjoja lukeneena ja videoita seuranneena luin innolla blogiasi ja sain ajateltavaa ja potkua omiin tavoitteisiini. Suuri kiitos siitä! Jään innolla odottamaan lisää..
    -Sari-

  2. Christoffer Nordberg says:

    Kiitos Sari. Lisää tulossa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä