Hei, sinä fiksu johtaja siellä

Tiesitkö, että keskimääräistä fiksummat ihmiset kehittävät itseään joka päivä paremmaksi ja paremmaksi. Sellaiset ihmiset kuin sinä. Sinä luet kirjoja, osallistut seminaareihin täällä ja ulkomailla, tapaat muita menestyjiä, ja seuraat esimerkiksi tällaisia blogeja mitä juuri nyt luet.

Pyrit koko ajan siihen, että menet eteenpäin. Haluat olla esimerkki muille, jotka ovat ympärilläsi. Johdat joukkoja edestä. Vaadit itseltäsi ja muilta, et välttämättä enempää, mutta joka päivä parempaa. Olet täydellisyyden tavoittelija, hyvällä tavalla.

Keskityt asioihin jotka tuottavat suurimman arvon ajankäytöllesi. Oli sitten kyseessä työ tai elämä muuten. Pyrit tasapainoon koska tiedät, että näin elät mahdollisimman stressivapaata elämää. Et usko käsitteisiin kuten työn ja vapaa-ajan erottaminen, laatuaika lasten kanssa tai että on olemassa työminä ja siviiliminä. Ymmärrät, että sinä ihmisenä olet kokonaisuus. Sellainen, joka on läsnä joka hetkessä.

Sinä olet selvillä arvoistasi, niin selkeästi, että kaikki jotka ovat ympärilläsi tietävät koko ajan missä mennään. Olet suora ja johdonmukainen, oikeudenmukaisella tavalla. Säännöt ovat samat kaikille, niin myös sinulle. Et siedä vapaamatkustajia. Palkitset hyvästä yrityksestä, mutta myös tuloksista. Uskallat puhua ja ottaa vastuuta myös vaikeistakin asioista.

Tiesitkö, että meitä on moneksi. Meillä jokaisella on oma tapamme johtaa ja elää tätä elämää. Meillä on kuitenkin paljon yhteistä, kuten edellä sait lukea. Me tarvitsemme sinua. Minä tarvitsen sinua. Ollaan jatkossakin kaikki fiksuja johtajia.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä