Huipulla ei ole ruuhkaa – Nordic Business Forum

Tiesitkö, että ainoa markkinapaikka missä ei ole ruuhkaa on se, jossa sinä olet paras? Me suomalaiset olemme turhan vaatimatonta porukkaa, tietyin piristävin poikkeuksin. Meille kelpaa ”oma suoritus”, oli tämä sitten mitä tasoa tahansa verrattuna ympäröivään todellisuuteen. Hyvä niin, jokainen tehköön sitä mistä tulee onnelliseksi ja juuri sillä tasolla mitä haluaa.

Huipulle pääseminen on ennen kaikkea tahtotila. Sitä, että tavoitteet asetetaan heti alusta asti niin korkealle kun vaan mitenkään osataan unelmoida. Viime viikolla pidetty Nordic Business Forum 2014 seminaari on hyvä esimerkiksi isolla tavalla ajattelemisesta. Näiden nuorten yrittäjien tavoite ei ollut järjestää Jyväskylän tai edes suomen parasta seminaaria. Ei, heidän tavoitteensa on olla maailman paras business seminaari vuonna 2020. Minulla ei myöskään ole minkäänlaista epäilystä siitä, tuleeko tämä tapahtumaan vai ei. Viime viikon kattaus ja järjestelyt olivat jälleen sen verran vakuuttavat, että olen varma siitä, että vuonna 2020 Nordic Business Forum on tilaisuus, jonne tähtia ei tarvitse anella mukaan esiintymään. He tulevat jonottamaan päästäkseen lavalle. Kaverit tulevat pääsemään tavoitteeseen. Siitä kertoo jo vuoden 2015 ennakkomyynti. Lippuja myytiin tämän vuoden seminaarin aikana 4.600 kpl, kun paikalle mahtuu yhteensä 5.200 ihmistä. Saattaapi käydä niin, että moni halukas ei tule pääsemään mukaan.

En kehoita jokaista teitä perustamaan uutta seminaaria. Pikemminkin miettimään, sitä mikä on se oma lahja mikä teille on annettu. Ja ottamaan tämän lahjan käyttöön jakamalla sitä ilosanomaa mitä kulloinkin haluatte ympärille jakaa. Sinä olet paras sinä itsesi. Sinusta tulee paras siinä asiassa missä päätät olla paras. Toki päätöksen lisäksi tarvitaan work your ass off-asennetta kuten Arnold meille opetti.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä