Kauas on pitkä matka, Brian Tracy osa I

Kun matkustaa Suomesta Kaliforniaan voi todella puhua siitä, että mennään maailman toiselle puolelle. Herätys oli tänään klo 4.15 ja perillä olemme noin vuorokauden kuluttua. Harmi kun rakas kotimainen lentoyhtiömme Finnair ei viitsi lentää suoraan Los Angelesiin, matka lyhenisi lähes puoleen. Sitä odotellessa istumme nyt BA:n koneessa matkalla ensin Lontooseen, jossa kuuden tunnin vaihdon jälkeen matkaamme vielä kolmetoista tuntia toiseen kotikaupunkiimme San Diegoon. Perillä olemme Suomen aikaa kello neljä aamulla, matkustettuamme noin kuusitoistatuhatta kilometriä.

Ilmoittauduin Brian Tracyn Speaking Academyyn toukokuussa. Lopullisen potkun antoi rakas vaimoni, joka lähes pakotti minut osallistumaan johonkin sellaiseen, missä todella joudun omalle epämukavuusalueelle. Kyseessä on neljän päivän intensiivi, joka keskittyy retoriikkaan vaikuttamisen välineenä. Valmennukseen valittiin hakemusten perusteella kaksitoista henkilöä. Mitä olen aikaisempiin vastaavien setteihin tutustunut, olen varma siitä, että me jokainen saamme laittaa itsemme 110% likoon, Brian ei tule päästämään meitä helpolla. Uskon myös, että me kaikki osallistujat pääsemme ammentamaan paljon Brian Tracyn huikeasta osaamisesta ja kokemuksesta.

Tulen kirjoittamaan päiväkirjatyylistä blogia valmennukseen valmistautumisesta ja niistä kokemuksista mitä päivien aikana saan nauttia. Matkan jälkeen tulemme Reeperbahnin nimissä myös järjestämään aamupäivän pituisen avoimen valmennuksen, sellaisen jossa jaan oppimaani kaikille teille jotka haluavat olla entistäkin parempia.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä