Kirkas tarina on lupa laskuttaa

Vedin eilen brändiworkshoppia, joka oli alkulaukaus olemassaolevan yrityksen brändin uudistamiselle. Tulemme toteuttamaan ns koko paketin brändistrategian, uuden nimen sekä yritysilmeen osalta. Yksi erittäin tärkeä osa tätä kokonaisuutta on brändistrategiasta johdetun kirkkaan tarinan ja asiakaslupauksen suunnittelu. Eli miten kommunikoimme uudistuneen yrityksen ilosanomaa niin sisäisesti ja ulkoisesti.

Itse näen kirkkaan tarinan ennen kaikkea lupana laskuttaa. Se on väline, jonka avulla yrityksestä ja sen tuotteista ja palveluista tehdään asiakkaan silmin houkuttelevampia kuin kilpailijoiden vastaavista. Ja kun olet tarpeeksi kiinnostava ja haluttava, pystyt myös vivuttamaan niin tuloslaskelman ylä- kuin alariviä tavalla joka tuo hymyn huulille. Siis ottamaan parempaa hintaa siitä mitä myyt.

Samalla asiakas kokee, että hän saa jotain itselleen arvokkaampaa, kuin mitä hän muualta saisi. Korkea hinta velvoittaa myös toimimaan paremmin kuin muut. Se on merkki laadusta, mutta myös vastuusta tehdä asiat viimeisen päälle hyvin niin, että asiakas suosittelee sinua myös muille.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä