Klikkih**ra

Jostain kumman syystä, sain eilen illalla ajatuksen lähteä tutkimaan Twitterin sekä Instagramin käyttäjämääriä, sekä ketkä kussakin mediassa ovat niitä seuratuimpia. Hyvä etten perseelleni tipahtanut, kun tajusin missä sfääreissä eräiden henkilöiden seuraajamäärät Instagramissa ovat.

Tässä muutamia poimintoja:
Khloe Kardashian 32.200.000
Kim Kardashian 46.800.000
Nicki Minaj 34.300.000
Justin Bieber 39.200.000

Ja ei, luvuissa ei ole pilkkuvirhettä vaan puhuttaan todellakin useista kymmenistä miljoonista seuraajista. Mielenkiintoisen tästä te tekee se, että kyseessä ovat yksityishenkilöt. Tai no tässä tapauksessa tosin julkisuuden henkilöt. Mutta kuitenkin, kyseessä siis ihminen eikä yritys. Tästä innostuneena katsoin myös mitkä ovat seuratuimpia yritysbrändejä Instagramissa.

Tässä muutamia poimintoja:
Nike 18.700.000
Adidas 6.400.000
Louis Vuitton 6.100.000
Dolce&Gabbana 5.000.000

Paljon seuraajia, mutta aivan eri luvuissa kuin mitä henkilöbrändeillä. Toki jos nämä ajaa ristiin, voi varmaankin huomata sen, että suosituimmat henkilöbrändit myös käyttävät suosittujen yritysbrändien tuotteita.

Minkä johtopäätöksen tästä voi tehdä? Sen, että nykymaailmassa henkilöbrändit ovat huomattavasti kiinnostavimpia kuin yritykset. Tämän on myös moni yritys ymmärtäny,t ja siksi siirtänyt sosiaalisen median sekä markkinointinsa painopistettä tähän suuntaan.

Omakohtainen kokemukseni on samanlainen. Kun ennen kirjoitin blogia yritykseni sivulla, oli minulla hyvä määrä lukijoita. Kun ryhdyin tekemään samaa oman nimeni alla, kasvoi lukijamäärä kymmenkertaiseksi.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä