Kvanttihyppy

Olemme parhaillaan viimeistelemässä erästä isoa brändiprojektia. Toimeksiantona on ollut nostaa yritys täysin uudelle tasolle niin, että brändi tukee yrityksen strategiaa paremmin kun mitä se nyt tekee. Hyödynnämme osaksi vanhaa, kun rakennamme uutta. Tuomme historiasta ne hyvät asiat mukanamme tulevaisuuteen, samalla kun positioimme kokonaisuuden täysin uuteen stanssiin. Ravistelemme asioita niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Muutos tulee olemaan massiivinen. Terävämpi brändistrategia, tarina ja asiakaslupaus. Uusi, poikkeuksellinen ja erottuva nimi. Moderni ja raikas yritysilme. Brändi, joka tulee loistamamaan positiivisella tavalla, aiheuttaen keskustelua niin työntekijöiden, asiakkaiden kuin toimialankin huulilla. Oma fiilis on asian suhteen hyvä ja varma. Samoin asiakas on tyytyväinen. Taustatyöt on tehty pieteetillä, samalla on annettu intuitiolle sijaa.

Tällaista tämä parhaimmillaan on. Tuodaan jotain sellaista pöytään, mitä asiakas ei olisi osannut odottaa eikä kuvitella. Yllätetään positiivisesti. Autetaan tekemään hyviä päätöksiä. Lopputulemana kvanttihyppy vanhaan verrattuna.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä