Mikä on tämän vuoden ykköstavoitteesi?

Olen jo vuosia sitten oppinut, että jos jotain tavoittelee, tulee nämä tavoitteet kirjata niin aikataulun, vaiheiden kuin toimenpiteiden osalta. Kun näin teet, toimii mielesi myös alitajunnan osalta niin, että se vie sinua kohti tavoitteita. Ja jos taas et kirjaa tavoitteita ja tee suunnitelmaa miten ne toteutuvat, jäävät asiat usein haaveiksi.

Itsellä on useita tavoitteita. Osa niistä liittyy työhön. Osa elämään yleensä. Osa perheeseen. Osa terveyteen. Osa harrastuksiin. Oma ykköstavoitteeni tänä vuonna on se, että haluan julkaista musiikkia EP:n muodossa. Tämä tarkoittaa sitä, että minulle tulee olla sävellettynä, tuotettuna ja mastoroituna neljä valmista kappaletta. Lisäksi tämä tarkoittaa sitä, että minun pitää saada joku levy-yhtiö innostumaan musiikistani niin paljon, että he julkaisevat sitä.

Itse olen kuitenkin päättänyt tehdä asiat hiukka toisin. Sen lisäksi, että teen musiikin, aion myös perustaa oman levy-yhtiön joka julkaisee musiikin. Näin saan projektiin mukavan lisän vaikeuskerrointa. No tekemällä oppii, ja monet langat on hyvä pitää omissa käsissä. Tätä musiikkiprojektia teen päivittäin oman työni ohessa.

Oletko sinä pohtinut ja kirjannut mikä on tämän vuoden ykköstavoitteesi?

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä