Mikä yksi taito auttaisi tuplaamaan palkkasi?

Uskon voimakkaasti elinikäiseen oppimiseen. Mielestäni se, että ei kehitä itseänsä ja lahjaansa, on rikos muita kohtaan. Se on myös rikos sinua itseäsi kohtaan, jos annat asioiden vain tapahtua, ilman että pyrit itse niihin aktiivisesti vaikuttamaan. Usein jonkin asian oppimatta jättäminen vaikuttaa myös suuresti siihen, miten menestyt urallasi, ja miten hyvän korvauksen saat ainutlaatuisesta osaamisestasi.

Elän itse jatkuvassa muutoksessa. Tekeminen on hallittua kaaosta, jossa joudun ja ennen kaikkea saan oppia uusia asioita joka päivä. Välillä tulee hetkiä, jolloin huomaan, että jokin yksittäinen taito auttaisi minua paljonkin eteenpäin. Ja toisinpäin, jos en tätä taitoa opi, estää se minua pääsemästä matkallani eteenpäin.

Olen viime kuukaudet paljon analysoinut omaa osaamistani, niin hyviä asioita, kuin puutteita. Vaikka teen suhteellisen paljon valmentamista ja muuta vastaavaa esiintymis- ja vaikuttamistyötä, koin keväällä, että esiintymisen osalta on minulla on vielä hiottavaa. Ei siksi, etten osaisi työtäni, vaan siksi, että haluan tulla työssäni parhaaksi markkinassa. Tämä oli yksi suuri syy, miksi hain lisäoppia alan gurulta, Brian Tracylta. Se, että pyrit olemaan paras siinä mitä teet, on yksi tapa varmistaa, että saa omasta työstäsi hyvän, ja paremman korvauksen kuin muut.

On helppo syyttää ulkoisia olosuhteita monesta asiasta mitä elämässä tapahtuu. Usein paras ratkaisu on kuitenkin mennä peilin eteen ja kysyä ”mitä minä itse voin tehdä, että asiat muuttuvat”. Kun tämän teet, kysy samalla itseltäsi ”mikä yksi taito auttaa minua tuplaamaan palkkani?”.

Matka parempaan alkaa tänään. Ensimmäinen askel on ottaa vastuu omasta markkina-arvosta. Taidot ovat mitä parhain tapa ylläpitää, ja ennen kaikkea kasvattaa tätä arvoa. Minkä ensimmäisen askeleen otat tänään?

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:
Yksi kommentti kohteessa “Mikä yksi taito auttaisi tuplaamaan palkkasi?
1 Yhteydet/Seurannat varten "Mikä yksi taito auttaisi tuplaamaan palkkasi?"
  1. […] NEWSMikä yksi taito auttaisi tuplaamaan palkkasi?Elämme taantumassa & ostaminen muuttuu. Se on varmaa.Asiakaspalvelu on helppoa ja myynti […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä