Onko asiakkaasi ylpeä sinusta?

Oletko koskaan miettinyt sitä massiivista riskiä, minkä asiakas ottaa, kun ostaa palveluitasi? Jos vakavasti puhutaan, ei kyse ole mistään pienestä asiasta. Kun saat rakennettua tunnesidettä, ja tätä kautta luotua luottamusta, on asiakas valmis ostamaan sinulta. Syy on se, että olet hänen luottamuksen arvoinen. Seikka jota ei pidä ohittaa olankohautuksella.

Kun ajatellaan esimerkiksi asiantuntijapalvelun ostamista, joka voi olla kallista, tai erittäin kallista lystiä, on sillä kovin suuri merkitys, miten hyvältä sinä saat asiakkaasi näyttämään omassa organisaatiossaan. Asiakas laittaa pahimmillaan, ja parhaimmillaan koko uskottavuutensa peliin omassa johtoryhmässään. Siksi on elintärkeää, että pidät huolen siitä, että toimitat sen mitä lupasit vähintään satakymmenprosenttisesti. On sinun velvollisuutesi varmistaa, että asiakas kokee tehneensä oikean päätöksen kun palkkasi sinut. Ihmiset haluavat olla tekemisissä mukavien ihmisten kanssa. Ja kun ympärillä on mukavia ja ammattitaitoisia henkilöitä, heistä halutaan olla ylpeitä.

Mitä jos asiakkaasi olisi niin iloinen yhteistyöstä kanssasi, että hän ylpeänä kertoi viisaasta päätöksestään kymmenelle toiselle henkilölle? Jakaisi ilosanomaa puolestasi, ja sinun kannalta hyvällä tavalla. Hän olisi ylpeä siitä, että osti sinulta ja kokee tätä ylpeyttä joka päivä kun pyyteettömästi palvelet häntä.

Paras mainos mitä koskaan voit saada, on tyytyväisen ja sinusta ylpeän asiakkaan suosittelu. Se on jotain sellaista mitä rahalla ei voi ostaa. Sen voit hankkia ainoastaan sillä, että teet sen minkä lupasit, ja hiukka lisää päälle.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:
Yksi kommentti kohteessa “Onko asiakkaasi ylpeä sinusta?
1 Yhteydet/Seurannat varten "Onko asiakkaasi ylpeä sinusta?"
  1. […] NEWSOnko asiakkaasi ylpeä sinusta?Conrad Hilton ja suihkuverhon salaisuusNordic Business Forum 2013: 4 uutta oivallustaHaluatko olla […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä