Onko myyntitarinasi kiinnostava, relevantti ja erottuva?

Joskus aikana ennen internetiä, jotkut viisaat kertoivat, että me jokainen altistumme päivittäin tuhansille viesteille, niin kaupallisille kuin muille. En tiedä, mutta uskoisin, että tänään puhutaan sadoista tuhansista viesteistä ja ärsykkyistä joka päivä. Tästä syystä onkin olennaisen tärkeää pohtia tarkkaan sitä, minkälaisilla viesteillä yritämme saada kohderyhmämme kiinnostuksen herätettyä.

Alkuun tarvitsemme huomiota. Eli sitä, että joku ylipäätään kiinnostuu meistä, siitä mitä olemme sanomassa, ja mitä meillä on hänelle tarjota. Eli meidän pitää kommunikoida asiakkaalle tavalla, joka tuo meidät hänen tutkaruudulleen erottuvalla tavalla. Kun olemme tässä onnistuneet, pitää meidän varmistaa, että viesti mitä kerromme on asiakkaan kannalta myös relevantti. Sillä kiinnostus, joka ei johda meidän kannaltamme kiinnostavaan toimintaan, on yhtä tyhjän kanssa. Ja kolmanneksi, on tärkeää, että erotumme viestillämme markkinan (ja kaiken muun) kohinasta.

Vaikka asiakas altistuu päivittäin sadoille tuhansille viesteille, on meillä mahdollisuus erottua tästä kommunikaation kakofoniasta varmistamalla, että viestimme on kiinnostava, relevantti ja erottuva. Hyvä alku tämän varmistamiselle on pitää huoli siitä, että yrityksesi myyntitarina on tarpeksi terävä.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä