Onko sinulla kyky tunnistaa systeemin murtokohdat?

Monet menestyvät yrittäjät ovat ihmisiä, jotka näkevät asioita joita muut eivät vielä näe. He pystyvät tunnistamaan pienen pieniä signaaleja. Häiriöitä markkinassa ja sen toiminnassa. Vetämään näistä signaaleista ja häiriöstä johtopäätöksiä oman yrityksensä ja asiakkaiden eduksi. Johtopäätöksiä, johon muut eivät pysty.

Itse kuulun niihin jotka pystyvät tunnistamaan näitä systeemin murtokohtia. Usein tämä tunnistaminen tulee sen kautta, että ihmettelee jotain asiaa. Muistan kun vuosia sitten ihmettelin ulkomailla matkustaessa sitä, miksi Suomesta ei löydy valuutanvaihtopisteitä, vaan kyseinen asia piti hoitaa pankkikonttorissa. Ei mennyt kauakaan kun Forex yms rantautuivat meille. Kun olin Kaliforniassa muutamia vuosia sitten, kiinnitin huomiota siihen, että kaikissa miesten vessoissa oli vedettömät urinaalit käytössä. Nyt kun menet Suomessa lähes mihin tahansa julkiseen- tai esim ravintolan vessaan, on tilanne sama.

Uusien trendien ja asioiden tunnistaminen lähtee yleensä siitä, että on utelias asioille mitä ympärillä tapahtuu. Ja kun tähän uteliaisuuteen lisää ihmettelyn, onkin jo pitkällä systeemin murtokohtien tunnistamisessa. Sinäkin pystyt kehittämään itsellesi tämän kyvyn jos haluat.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä