Onko sinusta voittajaksi?

Kuulutko niihin jotka lannistuvat pienistäkin vastoinkäymisistä. Oletko valmis iskemään hanskat tiskiin heti kun asiat eivät mene kuten olit ajatellut. Pidätkö maailmaa epäoikeudenmukaisena paikkana. Jos näin, suosittelen jatkamaan lukemista. Ja suosittelemaan tekemään samaa, vaikka pitäisitkin itseäsi jo voittamattomana.

Tiedätkö mikä asia erottaa parhaat keskinkertaisista. Voittajat häviäjistä. Top yhden prosentin muusta harmaasta massasta. Asian voi kiteyttää yhteen sanaan. Ja tämä sana on asenne. Onko sinussa sitä?

Asenne on jotain sellaista joka vie eteenpäin vaikka ei enää huvittaisi. Sellaista, joka auttaa jatkamaan kun muu maailma huutaa luovuttamista. Sellaista, joka nostaa sinut pystyyn kun jakkara on potkaistu alta, useaan kertaan.

Voittajaksi ei synnytä, siihen rooliin kasvetaan. Toki voi olla, että joillakin meistä on alkumatkaa tasoteltu jo hiukan etukäteen, enkä nyt puhu itsestäni vaan yleensä. Usein on jopa niin, että he jotka ovat kohdanneet vastoinkäymisiä ja päässeet niiden yli, kasvattavat itselleen henkistä vahvuutta jolla mennään vaikka läpi harmaan kiven.

Ei ole sattumaa, että monet koulukiusatut, köyhistä oloista kömpineet ja esimerkiksi vanhempiensa hylkäämiksi tulleet ovat joutuneet jo pienestä pitäen pärjäämään. Tämä pärjääminen opettaa monia taitoja joista on myöhemmässä elämässä hyöytyä, niin liiketoiminnan kannalta kuin ihmisten kanssa asioidessa. Silloin kun on pakko pärjätä yleensä myös pärjää.

Peräänkuulutan voittajan asennetta. Tahtoa myydä eskimoille jäätä. Hakata päätä seinään kunnes siitä mennään läpi. Puremaan hammasta silloin kun eniten vituttaa. Antamatta periksi keskinkertaisuudelle tai olosuhteille.

Sinusta on voittajaksi. Pidät vaan huolen, että asenne on kohdillaan.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä