Pidä katse koko ajan myyntipallossa

Tämä kirjoitus on varsinkin sinulle, joka pyörität omaa yritystä. Ja jos satut olemaan, palkollinen, suosittelen silti jatkamaan lukemista. Pieni myynnillinen yleissivistys ei ole haitaksi sinullekaan.

Luvattoman usein kulutamme aikaamme kaikkeen muuhun paitsi siihen tärkeimpään, asiakashankintaan. Päivät kuluvat suunnitelmia tehdessä. Tulostinta korjaten. Raportteja täytellen. Lounailla. Työkavereiden kanssa juoruten. Usein unohdamme sen, että ilman asiakkaita ja sitä, että he ostavat meiltä, meillä ei ole mitään.

Heräsin tähän asiaan viimeksi eilen, kun pitkästä aikaa katselin Brian Tracyn valmennusta videolta. Hän paasaa paasaamisen perään, että kaikkein tärkein asia mitä yritystoiminnassa pitää tehdä, on markkinointi ja myynti. Ja allekirjoitan tämän täysin. Markkinoilla on aina tungosta, oli tuotteesi tai palvelusi mitä tahansa. Ja jos sinulle ei ole tilauskirjat täynnä, ja et tee töitä 24/7 kolmesataakuusikymmentäviisi päivää vuodessa, on sinun tärkein tehtäväsi markkinoida ja myydä palveluitasi heille, jotka voivat järkevän ajan sisällä ostaa.

Hyvin yksinkertaista, mutta kuitenkin niin vaikeaa. Sinun on kuitenkin pakko tehdä ryhtiliike. Markkinointi ja myynti ovat liiketoiminnan jumala. Se ainoa asia joka varmistaa sen, että liiketoiminnallasi on tulevaisuutta. On nimittäin hellyyttävän selvää, että pieni myynti johtaa ongelmiin jokaisessa yrityksessä. Kun taas korkea myynti saa liiketoiminnan kasvamaan ennen kokemattomalla tavalla. Ei liene kovin vaikeaa arvuutella, mihin sinun tulee aikaasi käyttää.

Heti tänään, listaa itsellesi kuka voisi olla kiinnostunut palveluistasi ja miten heidät tavoitat. Konktaktoi ja sovi tapaamiset. Valmistaudu ja tee vaikutus. Herätä kiinnostus. Ja myy asiakkaalle se, mitä hän tarvitsee. Yksinkertaista ja tehokasta. Lopeta tämä vasta kun sinulla on tilauskirjat täynnä vuoden 2015 alkuun.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä