Sisältömarkkinointi vaatii jatkuvaa ja systemaattista esilläoloa

Tammikuun alku on kuntosaleille sesonkia. Tuntuu siltä, kun koko kansa olisi tehnyt uudenvuoden lupauksen paremmasta kunnosta ja hoikemmasta kuontalosta. Ja se näkyy. Innokkaat aloittelevat kuntoilijat kansoittavat kuntosalit ääriään myöten. Kun kuukausi vaihtuu tammikuusta helmikuuksi, vain harva näistä innokkaista kantaa enää rapaa kengissään pukuhuoneeseen.

Vaikka vanhan viisauden mukaan lihas kasvaa levossa, ei se silti ole koko totuus. Jotta tätä kasvua tapahtuisi, pitää meidän rasittaa lihasta yli sen nykyisen kapasiteetin. Ja tätä rasitusta täytyy vielä tehdä jatkuvasti systemaattisesti. Jos haluat tuloksia aikaan, ei kerta viikossa salilla riitä kun korkeintaan hyvän mielen aikaansaamiseksi. Sama totuus pätee sisältömarkkinoinnissa.

Kehitys ja laatu tulee määrän kautta. Myös sosiaalisessa mediassa ja sisältömarkkinoinnissa. Ei riitä, että tuotat hyvää ja kiinnostavaa sisältöä, sillä tätä on yllin kyllin jo tarjolla. Erottuaksesi mediahälinästä ja muista innokkaista tarjokkaista, pitää sinun tuottaa tätä hyvää ja kiinnostavaa sisältöä vähintään useita kertoja viikossa. Mielellään päivittäin. Tai jopa useita kertoja päivässä. Hyvän sisällön tuottaminen ja jakaminen kohderyhmille relevanteissa kanavissa ja medioissa on täyspäiväistä markkinoijan työtä. Asia joka monelta näyttää unohtuneen.

Tässä ei ikävä kyllä ole oikotietä onneen. Samalla tavalla kun kunnon kohotuksessa ja lihasmassan kasvatuksessa, pitää sisältömarkkinointia tehdä jatkuvasti ja systemaattisesti. Ja usein vielä pitkän aikaa, ennen kuin kiinnostusta ja pitoa alkaa syntymään.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä