Tekosi ovat ainoa totuus

Näin kesän kääntyessä loppuunsa ja syksyn ollessa ovella, monilla meistä herää ajatus jonkinlaisesta elämänmuutoksesta. Muutos voi liittyä niin omaan fyysiseen kuntoon kuin hyvinvointiin, uusien asioiden opiskeluun, työpaikan tai maiseman vaihtoon, tai oikeastaan mihin tahansa uuteen. Sellaiseen, joka muuttaa elämämme suuntaa isosti tai ainakin vähän.

Ensin meidän pitää tunnistaa, että haluamme muutosta. Tämän jälkeen meidän pitää päättää, että todellakin teemme muutoksen. Ja kolmanneksi, kaikkein tärkeimpänä, meidän pitää ottaa ensimmäinen askel kohti muutosta. Sillä on ikävä kyllä niin, että ilman tekoja jotka vievät meitä kohti muutosta ja asettamaamme tavoitetta, mitään muutosta ei koskaan tule tapahtumaan. Ne jäävät haaveeksi.

Matkalla kohti muutosta ja tavoitetta meitä testataan. Meitä koetellaan. Haluammeko todella muutosta niin paljon, että olemme valmiita maksamaan niin henkistä kuin fyysistä hintaa tavoitteen saavuttamiseksi. Jotkut ovat, toiset eivät. Siksi on tärkeää ymmärtää, että tekosi muutoksen eteen ovat ainoa totuus.

Tekosi kertovat ja näyttävät niin itsellesi kuin muille, että olet tosissasi.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä