Toimitusjohtajan kolme tehtävää

Kuuntelin viime viikon reissulla Jason Khalipan mainiota podcast-sarjaa, Amrap Mentality. Teille jotka ette vielä tiedä kuka kaveri on, lyhyt intro. Jason on yhdysvaltalainen, crossfit games voittaja ja North Cal Crossfit-saliketjun omistaja. Herran podcastit ovat hyvää sisältöä kaikille johtajille ja yrittäjille, ei tarvitse siis olla crossfit-friikki kuunnellakseen niitä.

Erässä jaksossa Jason jutteli hyvinvointialan startup-yrittäjän kanssa toimitusjohtajan tehtävistä. Yhdessä he päätyivät kolmeen pääasiaan. Nämä kolme asiaa laittaisin itse seuraavaan tärkeysjärjestykseen. Ensimmäinen tehtävä: toimitusjohtajalla pitää olla erittäin selkeä visio siitä, mihin yritys on menossa ja mikä on strategia minkä avulla sinne päästään. Toinen tehtävä: palkkaa paras mahdollinen tiimi, sellainen joka pystyy toteuttamaan strategian.Tiimin osalta pidä mielessä: hire slow, fire fast. Kolmas tehtävä: pidä huoli siitä, että rahat riittävät joka tilanteessa.

Toki toimitusjohtajalla monia muitakin tehtäviä on, mutta kun fokus pidetään yllämainituissa, ollaan jo pitkällä matkalla kohti menestystä.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä