Yhden yön ihme Ville Tolvanen

Olet varmasti kuullut tarinoita laulajista, jotka keksittyään sattumalta hittibiisin ovat breikanneet lähes siltä seisomalta maailmanmaineeseen. Malleista jotka on bongattu ratikkapysäkiltä suoraan Milanoon. Yritysjohtajasta joka yhtäkkiä lentelee ympäri maailmaa privaattijetillä ja tulouttaa miljoonien osinkoja tililleen. Näitä kaikkia ihmisiä yhdistää yksi asia. He eivät sattumalta ole tunnettuja tähtiä.

Jos uskot yhden yön ihmeisiin, haluat herättää sinut todellisuuteen. Se, että sattumalta nouset ryysystä rikkauksiin yhdessä yössä, ei tapahdu kuin elokuvissa ja Lottoa pelaamalla. Kaikki muu julkisuus ja menestys on pitkäjänteisen työn tulosta. Sellaisen, jossa yksilö laittaa itsensä pyyteettömästi peliin. Ja vielä Sahamiehen tyylillä, all in.

Miksi sitten tämän jutun otsikossa lukee nimi Ville Tolvanen? Siksi, että keskustelin jonkin aikaa sitten muutaman henkilön kanssa jotka kertoivat, ”että se Tolvanen on ihan yhtäkkiä kaikkien huulilla”. Miten se onkaan noin nopeasti päässyt asemaan, jossa jopa ministeri Stubb puhuu herrasta? Yhden yön ihmekö? Ei todellakaan.

Olen tuntenut Villen noin viisitoista vuotta. Meilläkin on ollut ryppymme rakkaudessa, varmaan siksi, että olemme molemmat melko vahvatahtoisia ja eteenpäin pyrkiviä yksilöitä. Tämä ei kuitenkaan ole poistanut molemminpuolista kunnioitusta. Ammattilainen ammattilaiselle. Ihminen ihmiselle. Asiat asioina.

Ville ei todellakaan ole breikannut yhdessä yössä. Hän on rakentanut määrätietoisesti (välillä jopa turhan), omaa brändiänsä päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Toiset tykkää, toiset ei. Ei sen väliä. Riittää, että ne jotka tykkäävät, tekevät sitä 110%. Joko fanitat tai et.

Hyviä kannattaa seurata. Parhaita kannattaa matkia. Mitä sinä voisit tehdä, että sinusta tulee käsite omassa ankkalammikossasi? Tee Villet.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:
Yksi kommentti kohteessa “Yhden yön ihme Ville Tolvanen
1 Yhteydet/Seurannat varten "Yhden yön ihme Ville Tolvanen"
  1. […] NEWSYhden yön ihme Ville TolvanenFacebook-mainonta – Mikä on kehityksen suunta?Mikä yksi taito auttaisi tuplaamaan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä