Asiakkaasi ansaitsee parasta – anna se

En koskaan ole ymmärtänyt sitä, miksi joku tekee asiat vain puoliksi hyvin, kun valmiudet parhaaseen ovat olemassa. Tämän tyylinen ajattelu sopii omaa ammattietiikkani vastaan, ja on mielestäni pidemmän päälle turmion tie. Jos pihtaat osaamistasi, etkä anna kaikkea sitä mitä voisit, joudut ennen pitkää kuseen asiasta. Se tapahtuu huomaamatta ja ajan kanssa. Kähevämpi kilpailija, se joka ei pihtaa osaamistaan, vie asiakkaasi.

Koska itse myyn asiantuntijapalveluita B2B-markkinassa, olen jo monen vuoden ajan ollut hyvinkin tarkka siitä, minkä tyylisten yritysten ja ihmisten kanssa teemme yhteistyötä. Kemioiden kohtaamisella ja avoimella toimintatavalla on hyvin suuri merkitys sille, miten hyvään lopputulokseen pääsemme. Olen myös suoraviivainen ja vaativa kumppani asiakkaan suuntaan, se mitä yhdessä tavoittelemme, sinne mennään vaikka se välillä tarkoittaisi virtaavaan jokeen astumista. Lopputulos ja asiakkaan saama hyöty on aina kirkkaana mielessä.

Mielestäni asiakas ansaitsee aina parasta. Ei ole hänen vikansa, jos sinulla on huono päivä tai ei ihan huvittaisi. Mieti asiaa niin, että joutuisit aivokirurgin pöydälle, joka tekisi vaativan leikkauksen osalta keskinkertaisen suorituksen. Lopputulos voisi olla kannaltasi melko surkea.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä