Yhdistä asiantuntijuuteen palvelu

Onpa mukava sanahirviö tuo sana ”Asiantuntijapalvelu”. Hirviö sen usein myös ihan oikeassa elämässä. Siksi, että moni asiantuntija kuvittelee sen riittävän, että on hyvä asiantuntija. Tässä maailmassa asiantuntija kuvittelee, että asiakas on olemassa häntä varten. Ja asiantuntija palvelee häntä, kun sillä päällä sattuu olemaan. Asiakas on kiusallinen henkilö, joka häiritsee asiantuntijaa suorittamasta omaa asiantuntijuuttaan. Hän on vaiva joka ei asiantuntijan mielestä ymmärrä asiantuntijuuden syvintä olemusta. Asiantuntijuutta. Kuulostaako tutulta?

On myös olemassa toinen tapa lähestyä asiaa. Nimittäin palvelu. Tässä maailmassa asiantuntija ajattelee asiat toisin päin. Hän on huomannut, että on asiakkaalle huomattavasti parempi juttu, jos asiantuntija kokee olevansa ennen kaikkea palvelubusineksessa. Siis sellaisessa, jossa asiakasta autetaan kaikilla mahdollisilla tavoilla hyödyntäen omaa asiantuntijuutta. Mutta kuitenkin niin päin, että palvelu menee kaiken edelle. Se on jumala jota palvotaan, sellainen taho jota vastaan ei koskaan rikota. Vaikka joku voikin olla eri mieltä, tämä tapa ajatella asioita ei millään tavalla vähennä asiantuntijuuden merkitystä. Päinvastoin.

Tarjoamalla sekä asiantuntijuuden, että palvelun samassa paketissa, on sinulla käsissä jotain sellaista mitä muut eivät helposti pysty kopioimaan. Tästä on taas se hyöty, että asiakas ei edes tunne houkutusta ostaa muilta. Teidän luottamussuhteenne on niin syvä, että sitä ei pysty rikkomaan. Kannattaisiko kokeilla?

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:
Yksi kommentti kohteessa “Yhdistä asiantuntijuuteen palvelu
1 Yhteydet/Seurannat varten "Yhdistä asiantuntijuuteen palvelu"
  1. […] NEWSYhdistä asiantuntijuuteen palveluToimistokopista kohti unelmaelämää – uusia oppeja, lokakuu 2013Markkinoija: Pitäisikö […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä