Hyviä ideoita ja kauniita aikeita

Vuosi vaihtui jälleen. Ja tähän vaihtumiseen moni asettaa itselleen suuria tavoitteita elämään eri osa-alueiden kehittymisestä ja/tai muuttumisesta. Eikä siinä mitään, on aina hyvä haastaa itseään kehittymään. Oli sitten kyseessä fyysinen tai henkinen kunto. Ammatillinen osaamisen. Perhe-elämä. Harrastukset.

Maailma on täynnä hyviä ideoita, jo monet meistä niistä helposti innostuvatkin. Ja hyvä että innostuvat, sillä ilman innostusta voi moni tavoite olla tuskallisen vaikea saavuttaa, tai ainakin matkasta tulee epämiellyttävä. Siksi onkin tärkeää poimia monista hyvistä ideoista ne juuri itselle sopivat ja toteutettavissa olevat.

Hyviä ideoitakin tärkeämpi on kuitenkin asettaa omille tavoitteille selkeä aikataulu välivaiheineen. Ja tämän jälkeen määritellä aikatauluun välitavoitteet ja niiden mittaaminen. On nimittäin niin, että se mitä et pysty mittamaan se ei kehity. Ja samalla tavalla, tavoite ilman aikataulua on pelkkä toive.

Aikataulu, välitavoitteet sekä asioiden edistymisen mittaaminen pitävät omalta osaltaan huolen siitä, että tavoitteesi eivät ole pelkkiä hyviä ideoita ja kauniita ideoita. Kuten ne monelle innokkaalle tuppaavat jäämään. Hyvää vuoden alkua sinulle.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:
Yksi kommentti kohteessa “Hyviä ideoita ja kauniita aikeita
  1. Tuija Salmi says:

    Kiitos,osuit oikeaan.
    Ei turhia lupauksia vaan tekoja joita itse haluat
    Motivaatio on ,mistä ammentaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä