Jos lupaat palata asiaan, tee se

Väitän, että yksi menestyksen avain omassa yritystoiminnassani on aina ollut se, että pidän satakymmenenprosenttisesti kiinni kaikista lupauksista jotka annan. Usein pyrin ylittämään ne ja yllättämään asiakkaani positiivisesti. Se, että pitää jämptisti kiinni antamistaan lupauksista luulisi olevan perusasia kaikessa mitä tehdään, mutta totuus on tarua ihmeellisempää.

Palveluiden myymisen lisäksi ostan niitä luonnollisesti usein niin yrittäjä- kuin yksityishenkilön hattu päässä. En halua kuulostaa ikävältä, mutta harvassa ovat ne tahot jotka hoitavat asiat mallikkaasti. Niin harvassa, että näitä yksittäistapauksia on nimeltä tullut blogien muodossa kehuttua ja muutenkin suositeltua. Nämä kun ovat oivaltaneet, että yksi helppo tapa erottua edukseen lähes missä tahansa liiketoiminnassa on se, että reagoi ripeästi asiakkaan kontaktointiin sekä pitää huolen siitä, että se mitä asiakkaalle lupaa, myös hoidetaan. Ripeästi tietenkin.

Itse olen asiakkaana hyvinkin suoraviivainen. Enkä myöskään vaadi mahdottomia tai kyykytä sitä keneltä ostan. Kunhan asiat hoidetaan siten kun on sovittu ja siinä aikataulussa mitä on sovittu, saa minut helposti tyytyväiseksi ja jopa lojaaliksi asiakkaaksi. Jos taas homma ei ns pelitä, äänestän nopeasti jaloillani ja kannan vaivalla hankitut roposeni muualle.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä