Käytäntöön viemäsi asiat ovat ainoa totuus

Tiedät kyllä, sinun pitäisi. Olisi hyvä laittaa ne ja ne asia kuntoon. Olisi hyvä kuntoilla. Olisi hyvä syödä terveellisesti. Olisi hyvä opiskella joka viikko uusia asioita, ammatillisesti tai muuten. Olisi hyvä viettää enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa. Olisi hyvä olla stressaamatta niin paljon, ja nauttia elämästä hiukka enemmän.

Monet meistä elävät isi-elämää. Meidän pitäisi, voisimme, olisi hyvä jne. Kerromme itsellemme ja muille joka päivä tarinoita siitä, miten sitten huomenna kaikki muuttuu kun muutamme elämämme suuntaa ja asioita mitä teemme. Tulee huominen, eikä kauniista sanoista ja hyvistä aikeista ole tullut totta elämässäsi. Päivät, viikot ja kuukaudet kuluvat. Ilman muutosta suuntaan tai toiseen.

Tänään on hyvä hetki viedä asiat käytäntöön. Aloittaa muutos. Tehdä ne asiat mistä puhut, ja mitä itsellesi ja muille lupailet. Ainoa totuus on nimittäin se, joka näkyy käytännössä. Puhetta ja turhia lupauksia maailmaan kyllä mahtuu. He keitä arvostetaan, ja ennen kaikkea arvostavat itseään, ovat he, jotka tekevät sanoistaan toimintaa.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä