Se yksi asia, jossa Stockmann on parantanut tasoa huikean paljon

Ei ole pitkä aika siitä, kun avauduin internetin ihmeellisessä maailmassa pettyneen asiakkaan hattu päässä. Vuosikymmenten asiakkuus suomen johtavassa tavaratalossa oli tullut eräällä tavalla tiensä päähän, koska olin pettynyt siihen tapaan jolla minua asiakkaan kohdeltiin. Koska jokaiselle pitää aina toinen ja välillä se kolmaskin mahdollisuus, en ole Stockmannia kokonaan hylännyt.

Kohtalo puuttui selvästi peliin, sillä minulle tuli akuutti tarve saada hankittua smokkipaita sekä muutama muu kyseiseen asuun kuuluva asia. Aikani paitaa etsittyäni päätin käydä Helsingin keskustan Stockmannilla katsomassa josko saisin sieltä mitä tarvitsen. Jos välillä olen ollut erittäin pettynyt siihen tapaan, miten asiakkaisiin kontaktia otetaan ja heitä palvelellaan, olen nyt valmis muuttamaan mielipiteeni. Sillä sekä minä itse, että vaimoni saivat erinomaisen hyvää palvelua.

Heti kun pääsin miesten paitanosastolle, otettiin minuun katsekontakti, sekä kysyttiin voidaanko minua auttaa. Koska arvostan tällaista aktiivista otetta, kerroin tarpeeni, ja kymmenen minuuttia myöhemmin oli kädessäni muovikassi jossa kaikki, mitä ystäväni häihin vaatetuksen osalta kaipasin. Samaan aikaan vaimoni osti uuden mekon sekä asuun sopivat kengät. Myös hänen palvelukokemuksensa oli tällä kertaa täysin eri planeetalta kuin pitkään aikaan.

Kiitos Stockmann ja siellä töissä olevat ihmiset, erityisesti te jotka olette asiakkaiden kanssa kosketuksissa. Saitte mieleni muuttumaan. Vuoden alusta tulen ostamaan mittapukua ja paitoja, toivottavasti yllätätte minut yhtä positiivisesti.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:
Yksi kommentti kohteessa “Se yksi asia, jossa Stockmann on parantanut tasoa huikean paljon
  1. Hörde says:

    Oma huomioni taas päinvastaista kun myyjinä vain tietyn merkin tai vuokrayrittäjän työntekijöitä. Nämä voivat tietää oman tuotteensa kaikki asiat mutta ei enää metrin päässä olevista tuotteista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä