Kiitollinen, siunattu, onnellinen

Olen monta kertaa miettynyt sitä, miten onnellisessa asemassa olen, kun saan tehdä sitä businesta mitä haluan. Sillä tavalla kun itse haluan. Niille asiakkaille kenelle haluan. Sekä sillä laatutasolla mitä haluan. Olen siis oman itseni herran. Tilanteessa jossa vastaan asioista ainoastaan asiakkailleni ja itselleni.

Tähän peilaten, uskallan sanoa ääneen sen, että elän elämäni parasta aikaa. Ei niin, etteikö uskoa välillä koeteltaisi. Tai että en koskaan tuntisi lievää turhautumista asioiden suhteen. Mutta noin yleensä, melko hyvin on asiat.

Tämä kaikki kumpuaa siitä, että olen tehnyt itselleni selväksi mitä halua tehdä. Olen lisäksi kerännyt ympärilleni minun kannaltani oikeat ihmiset, sekä ennen kaikkea asiakkaat, jotka ovat valmiita vastaanottamaan sitä, mitä haluan heidän kanssaan jakaa. Ilman oikeita ihmisiä ja asiakkaita, en pärjäisi. Etkä muuten pärjää sinäkään. Siksi on välillä tärkeää pysähtyä hetkeksi arvostamaan sitä, mitä kaikkea on ymärillä, ja mitä se sinulle mahdollistaa.

Otsikon mukaisesti, suosittelen kuuntelemeen Cheekin Onnen kyyneleet-kappaletta. Biisi joka kertaa siitä isosta työstä, mitä kyseinen herra on oman menestyksensä eteen tehnyt. hattu päästä. Tee itse sama perässä, ja myy stadion täyteen…kahteen kertaan. Genren tai lajin voit valita itse.

Tämä on mahdollisesti tämän vuoden viimeinen kirjoitus. Tai mitä sitä tietää. Ehkä näitä tulee vielä lisää. Siihen asti, ollaan kiitollisia kaikesta mitä meillä elämässä on.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä