Kiitollinen

Vuosi lähenee loppuaan. Vaikka tehokasta peliaikaa on jäljellä vielä noin kymmenen arkipäivää, olemme tänäkin vuonna päättäneet palkita itsemme viikon lomalla ennen joulun viettoon ryhtymistä. Ammattimme kun on erittäin antoisa, mutta samalla henkisesti rasittava. Siksi kehon, varsinkin aivojen, on hyvä antaa välillä levätä. Tiukan työputken loppussa huomaa, että pää kaipaa irtautumista kaikesta.

Suomen taloudellinen tilanne on ollut kuralla nyt lähes viisi vuotta. Olisi helppo antautua tälle ajatukselle ja kaataa suolaa haavoihin. Koska kuitenkin olen optimisten ihminen, en ole halunut antautua apatialle.Toki itseäkin välillä vituttaa asioiden tahmeus, mutta yleisesti, asiat ovat melkoisen hyvin. Ilmaiseksi tämä hyvä ei kuitenkaan ole tullut. Hyvän vuoden maaliin saaminen on vaatinut tiukkaa vääntöä, voittajan asennetta sekä tämän asenteen mukanaan tuomaa hyvää onnea.

On monta syytä olla kiitollinen. Oman yrityksen olemassaolon oikeutus on tullut todistettua haastavassa markkinassa. Asiakkaita on saatu hurmattua ja kovia projekteja läpivietyä. Viiden vuoden aikana myös monesta alkuaikojen asiakkaasta on tullut toiseen ja kolmanteen kertaan ostavia tahoja. Tämä kertonee siitä, että olemme tehneet asiat hyvin ja olleet luottamuksen arvoisia. Uusintaostot kun yleensä kertovat siitä, miten hyvää jatkuvuuttaa olet pystynyt rakentamaan.

Ilman ostavia asiakkaita, sellaisia jotka uskovat meihin ja osaamiseemme, ei meitä olisi olemassa. Ja ilman omaa huippuosaavaa porukkaamme emme pystyisi näitä meihin uskovia ja luottavia asiakkaita palvelemaan sillä tasolla mitä edellytän itseltäni ja kaikilta jotka kanssani työtä tekevät.

Kiitos teille kaikille jotka mahdollistavat tämän.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä