Koska viimeksi nostit tasoasi?

Osallistuminen Brian Tracyn valmennukseen elokuussa, oli minulle varsinainen herätyskokous sanan todellisessa merkityksessä. Olen aina ajatellut, että olen määrätietoinen ja pyrin kaikessa parhaaseen. Kun pääsin neljän päivän aikana tutustumaan Brianin ajattelutapaan, ja siihen sitoutumiseen ja energiaan, mitä hän itse joka päivä käyttää kehittymiseen, tuli sellainen olo, että pystyn itsekin huomattavasti parempaan kuin mihin olen tähän asti tyytynyt. Heräsin siihen todellisuuteen, että on misään nimessä ole käyttänyt lähellekkään sitä potentiaalia mikä on mahdollista.

Oletko koska viimeksi pysähtynyt pohtimaan omia tavoitteitasi? Oletko ylipäätään kirjannut tavoitteesi paperille? Jos olet, hyvä. Jos et, suosittelen tekemään sen ensi tilassa. Ja vaikka kuuluisit niihin kahteenkymmeneen prosenttiin, jotka kirjaavat tavoitteensa, haastan sinut kyseenalaistamaan tavoitteet jotka olet kirjannut. Koska voi olla, että päästät itsesi sittenkin liian helpolla.

Itse koin asian suhteen todellisen valaistumisen Tracyn valmennuksen jälkeen. Huomasin, että minulla kyllä oli tavoitteita. Mutta ne olivat haaveita ilman aikataulua. Asioita ja ideoita jotka leijailivat ilmassa ilman konkreettisia toimenpiteita. Ja mikä tärkeintä, huomasin, että tavoitteeni, jotka sinällään olivat ihan kunnianhimoisia, eivät olleet lähelläkään sitä tasoa mihin kykenen. Siksi matkani jälkeen, kyseenalaistin kaiken sen minkä uskoin olevani vallitseva olotila ja päätin nostaa tasoani rajusti. Nyt neljä viikkoa seminaarin jälkeen, olen esimerkiksi opiskellut uusia asioita useita tunteja joka päivä, olemme terävöittääneet Reeperbahnin strategiaa ja tarjoomaa uuteen uskoon, uudistaneet tapamme markkinoida ja paljon muuta. Joka aamu kun herään, kirjaan tavoiteet paperille. Ja tavoitteet joita kirjaan, ovat huomattavasti kunnianhimoisempia kuin ne, mitä ajatuksissani pyöritteliin vielä kesäkuussa.

Tason nostamisen tekee hyvää. Se vie sinut epämukavuusalueelle. Tilaan jossa joudut ponnistelemaan enemmän, ja tavalla joka vie sinut kohti tavoitteitasi nopeammin kuin uskotkaan. Tämän uuden matkan aloitat kirjaamalla tavoitteesi paperilla. Muista haastaa itsesi. Nosta tasoasi.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä