Mikä merkitys sinun työlläsi on asiakkaallesi?

Minulta on vuosien aikana usein kysytty sitä, miksi pärjään omassa ammatissani ja asiakkaitteni kanssa niin hyvin. Oman työn analysointi ei usein ole kovin helppoa, mutta saatuani näitä kysymyksiä useamman kerran, olen luonnollisesti pyrkinyt etsimään niihin vastaukset joista on kysyjälle apua.

Uskon, että se miksi pärjään hyvin ammattillisesti on se, että teen kaiken työni tinkimättömällä, sadankymmenen prosentin asentella. Aina ja joka kerta. Minulle ei riitä keskinkertainen suoritus vaan haluan olla huomenna aina parempi kuin eilen ja tänään. Minulle on elintärkeää, että asiakas saa minulta parasta mahdollista mitä markkinalla on tarjota. Tämä on ainoa tapa varmistaa se, että minulla on töitä myös huomenna. Asennoidun työhöni kirurgin tarkkuudella. Sellaisella, jossa virheille ei ole sijaa.

Substanssiosaamistakin tärkeämpänä pidän kuitenkin sitä, että teen töitä asiakkaalle ihmisenä. Minulle on kunnia-asia pitää huoli siitä, että olen aina asiakkaan luottamuksen arvoinen. Teen sen mitä lupaan, ja usein yli. Haluan, että asiakas kokee saavansa sen mitä yritykselleen tilasi niin, että hän samalla hyötyy kokemuksesta henkilökohtaisen kehittymisen kautta. Haluan, että se työ mitä asiakkaalle teen, on jotain millä on merkitystä sille ihmiselle jolle työtä teen. Haluan, että asiakas kokee liikesuhteemme myös kahden ihmisen välisenä suhteena.

Kun teet työtäsi tavalla jolla asiakkaalle merkitystä voit olla varma, että asiakassuhteesi on vankemmalla pohjalla. Ja mikä parasta, tämä ei maksa sinulle yhtään muuta kuin sen vaivan, millä työhösi asennoidut.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä