Mistä yhdestä asiasta sinut tunnetaan?

Kävin viime viikolla Ville Tolvasen kanssa mielenkiintoisen keskustelun omasta urasta ja itsensä brändäämisestä. Olemme tunteneet toisemme parikymmentä vuotta, joten melko hyvää kaikupohjaa asiasta keskustelemiseen on molemmilla. Villen suorasukainen viesti oli: keskitä kaikki kommunikaatio mitä teet yhteen pisteeseen, ja rakenna omaa brändiäsi teemalla ”Coach Nordberg – Suomen suoraviivaisin myyntivalmentaja”.

Tilanne kun tällä hetkellä on se, että teen elämässäni paljon muutakin kuin ”vain” myynnin, markkinoinnin ja brändien sparraamista. Sävellän ja tuotan musiikkia ja esiinnyn DJ:ä. Harrastan crossfittiä ja paasaan aktiivisesta elämästä. Valokuvaan ja teen filmejä. Koulutan koiria. Matkustan ympäri maailmaa, ja teen näistä reissuista vlogeja Youtubeen. Moni kysyy, että miten ehdin tehdä tätä kaikkea? Helposti, kun olen innostunut ja aikataulutan elämän sen mukaan, että voin tehdä asioita joita rakastan ja joista saan energiaa.

Mutta kun pohdin, mistä olen aina ollut tunnettu, nousee yksi asia ylitse muiden. Nimittäin myynti. Olen aina ollut erittäin hyvä kauppamies, ja samalla maan ehdotonta kärkeä siinä, mitä tulee yritysten liiketoiminnan sparraamiseen myyntiin liittyvä asioissa. Oli sitten kyse myyntitarinan kirkastamisesta, myyntistrategiasta, myynnin systematiikasta, myyjien osaamistason nostamisesta jne. Tulos tai ulos.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä