MItä sitten kun kauppakello ei enää soi?

Tapaan viikoittain yrityksiä ja näiden johtoa, erityisesti myynti- sellaista, ja välillä vastaan tulee melko hämmentäviä keskusteluita. Yritys, joka pitkään on menestynyt omalla toimialallaan, onkin yhtäkkiä kriisissä. Kauppakello ei enää soi, liikevaihto ja kannattavuus ovat miinusmerkkisiä. Fiilis on paska ja hyvät neuvot tarpeellisia.

Miten tässä näin kävi, saattaa moni johtaja pohtia? Vaikka pienen pieniä signaaleja oli nähtävissä jo monen vuoden ajan, ei niihin reagoitu. Ja jos reagoitiin, niin vanhoilla opeilla, aivan liian myöhään ja pienellä intensiteetillä. Löysät ovat ns housuissa.

Kuluneen sanonnan mukaan, maailma muuttuu yhä kiihtyvää vauhtia. Tämä edellyttää sitä, että johto on tuntosarvet ylhäällä ja seuraa mitä esimerkiksi digitaalisessa kanavassa tapahtuu. Vanhan markkinoinnin opin mukaan, saat asiakkaalta sekunnin, käytä se hyvin.

Itse lähden viikon päästä Belfastiin, Youtube-seminaariin. Ihan siksi, että haluan paremmin ymmärtää videosisällön ja vaikuttajamarkkinoinnin voiman.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä