Myynti on maailman kovin ammatti

Haluatko työskennellä haastavien tilanteiden ja ihmisten parissa. Kestätkö epävarmuutta ja kovaa työpainetta. Oletko valmis pistämään itsesi likoon ja palvelemaan toista pyyteettömästi. Oletko parhaimmillasi tiukassa paikassa. Saatko parhaat kicksti kovien tulosten tekemistä. Jos vastasit kaikkiin kyllä, sinusta saattaa olla myyjäksi.

Ikävä tosiasia on se, että maamme ja moni muukin tällä planeetalla on ollut taantumassa jo seitsemän vuotta. Usea toimiala on rämpinyt ja rämpii edelleen. Raikkaita poikkeuksia toki löytyy, mutta noin keskimäärin ei tässä mistään kulutusjuhlasta voida edes positiivisimmalla ajattalutavalla puhua.

Kovat ajat vaativat uudet lääkkeet kun halutaan menestyä. Myyjä, joka markkinan hyvässä imussa kilisteli kauppakelloa harva se päivä, on nyt ihmeissään. Myynti ei enää olekaan sitä, että vastataan asiakkaiden tarjouspyyntöihin sitten kun huvittaa, ja odotellaan sen jälkeen agressiivisesti sähköpostin ääressä asiakkaan tilausta. Jos ja kun haluat pärjätä, tulee sinun ymmärtää se, että ostavia asiakkaita on vähemmän. He ovat yhä vaativampia. He odottavat sinulta timanttista otetaan heidän palvelemiseen. Heistä kiinni pitäminen on sinun panoksestasi kiinni.

Myynti on maailman kovin ammatti. Se sopii sellaisille, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon asiakkaan puolesta satakymmenprosenttisella asenteella.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:
Yksi kommentti kohteessa “Myynti on maailman kovin ammatti
  1. Harri K says:

    Tämän kirjoituksen tai mielipiteen olisin toivonut näkeväni jo noin 20 vuotta sitten kun totesin sanaa muutettuani Suomeen USAsta. Olen viestittänyt samaa siitä lähtien, mutta vasta nyt alan pikkuhiljaa saamaan tukea tälle asialle näin laajemminkin. Kynnys on vieläkin suuri ja olet oikeassa SLUSH tai vastaavat eivät Suomea pelasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä