Näin myyt enemmän ja paremmalla katteella

Puhutaan hetki myynnistä puhumatta itse myymisestä mitään. Myynti on nimittäin monisäikeinen kokonaisuus eri asioita. Pieniä yksityiskohtia, jotka synnyttävät sen kokemuksen mihin asiakas törmää eri kanavissa ja myyjän kohdatessaan.

Minulta on vuosien aikana kysytty, miten olen onnistunut rakentamaan niin hyviä ja syviä asiakassuhteita kuin mitä minulla on. Tärkein vastaus on se, että olen aidosti kiinnostunut asiakkaasta ihmisenä. En vaan pokana, joka on osa myyntibudjettiani, vaan hengittävänä ja tuntevana henkilönä, jolla on omat ilot ja surunsa. Ja tämän kiinnostuksen ja välittämisen tulee olla aitoa, ei päälle liimattua teko kiinnostusta, jonka asiakas haistaa kilometrien päästä.

Me ihmiset haluamme tehdä yhteistyöstä hyvien tyyppien kanssa. Välillä voi olla haastaviakin tilanteita yhteisen busineksen vääntämisessä. Juuri siksi, on hyvä myyjä-asiakassuhde kriittisen tärkeä asia. Tämä suhde kestää niin niin arjen kuin ilon hetket. Jos haluat myydä enemmän ja paremmalla katteella, tee työtäsi ihminen ihmiselle.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä