Nordic Business Forumin paras anti -Positiivinen energia

Olen asettanut itselleni aina yksinkertaisen tavoitteen kun osallistun tilaisuuteen tai seminaariin. Jos saan sieltä yhden hyvän idean, on panostettu aika maksanut itsensä takaisin. Kun nyt selaan viime viikolla parin päivän aikana tekemiäni muistiinpanoja, voin ilokseni todeta, että niitä hyviä ideoita tuli kymmenittäin. Silti, yksi asia on näitä ideoitakin tärkeämpi.

Osallistuin nyt kolmatta kertaa Nordic Business Forumiin. Järjestelyt ja puhujat ovat aina olleet huipppuluokkaa. Se mikä kuitenkin joka kerta on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen, on ollut se positiivinen energia mikä on ollut voimakkaasti aistittavissa. Vähän kuin hyvät bileet, jossa osallistujat tekevät osansa isännän lisäksi. Harvoin olen kokenut vastaavaa fiilistä Suomessa. Sitä vilpitöntä hyvää oloa, innostusta ja aitoa ylpeyttä niin meistä kaikista osallistujista, puhujista kuin järjestävän seuran nuorista mahtavista yrittäjistä.

Hyvä fiilis, positiivinen asenne ja eteenpäin menon halu tempaa mukaansa. Sitä on kyynisenkin vaikea vastustaa, vaikka heitä ei tainnut edes paikalla olla. Hyvä energia on polttonainetta ihmetekoihin. Eliksiiriä, jolla mennään vaikka läpi harmaan kiven. Jykevää Bepanthenia, joka auttaa kaikkii vaivoihin ja tekee meistä voittamattomia. Vitaaminiruiske meille taantuman alistamille suomalaisille.

Pyrin aina itse siihen, että tapaminen kanssani on asiakkaalle hänen päivänsä paras hetki. Vaikka itseä välillä ja vituttaisi, en halua saastuttaa asiakkaan mieltä niillä ajatuksia ja fiiliksillä. Hän nimittäin ansaitse sen, että kun tapaamisemme on ohi, on hänen energiatasonsa korkeammalla kuin ennen kun kohtamisimme. Koita, sinäkin pystyt siihen. Hyvän energian saavuttamiseen, ylläpitämiseen ja jakamiseen. Tehdään toisistamme voittamattomia.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä