Sana viikonvaihteeksi

Kevättä on ilmassa. Sen huomaa siitä, että talven aikana syväkohmeeseen vajonneet Suomalaiset esittävät jälleen elonmerkkejä. Saattaapa olla niinkin, että näet kadulla satunnaisia hymyjäkin. Asia joka ei ole niinkään itsestäänselvyys juron kansamme piirissä.

Kevättä ja hymyä on nähtävissä myös liike-elämässä. Tapaan viikoittain useiden eri toimialojen johtoporrasta. Mollivoittoiset äänensävyt ovat pikkuhiljaa muuttumassa varovaiseksi optimismiksi. Paremmat näkymät ja kasvu ovat vielä hiuksen hienoja. Sitä on kuitenkin jo aistittavissa. Lähes sata prosenttia tapaamistani johtajista, puhuu oman yrityksensä liiketoiminnasta huomattavasti positiivisempaan sävyyn kuin vuosi sitten. On vihdoin aika katsoa tulevaan kirkkain silmin ja uskoa täynnä.

Itse olen valon ihminen. Talvi on minulle hyvinkin raskasta aikaa pimeine ja synkkine vuorokausineen. Kevään tullessa herään eloon täysin uudella tavalla. Tarvitsen vähemmän unta. Energiaa riittää lähes mihin tahansa. Tuntuu, että ajatus kulkee ja positiivisuus virtaa suonissa. Tätä uutta intoa on myös mahtava jakaa ympärilleen.

Toivotan sinulle hyvää viikonloppua ja kevään alkua.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä