Uuden oppimisen tuskaa

Olen jo vuosikymmeniä opiskellut työn ohessa niin suoraan ammattiini kuuluvia asioita kuin täysin poikkitieteellisiä oppeja itseni kehittämiseksi. Viime vuonna päätin opetella videoiden käsikirjoittamisen, kuvaamisen ja editoinnin. Osaksi siksi, että kommunikaatio muuttuu yhä visuaalisemmaksi, siksi näen tämän osaamisen myynnin, markkinoinnin ja brändirakentamisen ammattilaisen repertuaarissa välttämättömäksi. Osaksi ihan omaksi iloksi, sillä nautin erittäin paljon luovasta työstä, oli sitten kyseessä valokuvaus, videoiden tekeminen tai musiikin säveltäminen ja tuottaminen.

Vuoden 2019 alusta haastoin itseni jälleen täysin uudella asialla. Aloitin opiskelemaan ACE-Personal Trainer (American Counsil Of Excersise) sertifikaattia. Suurelta osin jälleen omasta mielenkiinnosta, koska liikunta on suuri osa arkeani. Mutta myös ammattillisesta kiinnostuksesta: terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät palvelut ja teknologiat ovat jotain sellaista, mitkä näen osana tulevaisuuden uraani.

Viime viikko sujuikin hermoston, lihasten, sydämen, verenkierron yms asioiden parissa. Ei ihan helppoa, pakko myöntää. Muutaman kerran piti samat lauseet lukea, ennen kuin pieneen päähän pikkuhiljaa alkoi asiat painumaan. Huikea apu oli myös opetus.tv-nimisestä sivustosta, jossa kuvien ja animaatioiden avulla asioita selitetään. Uuden oppiminen tuottaa aina tuskaa, mutta kun kehittyy, fiilis on mahtava.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä