Ahaa-hetkiä elämässä, Brian Tracy osa Ii

Osana valmennukseen valmistautumista, me jokainen saimme kymmenen sivua pitkän etukäteistehtävän, jossa jouduin miettimään melko paljonkin omia vaikuttumia ja tavoitetta liiketoiminnassa ja elämässä yleensä. Yhden tehtävän otsikko kuului näin: “Meillä jokaisella on elämässä tilanteita joissa koemme tietynlaisen herätyksen ja jatkamme matkaa eri polulla kun tähän asti. Mitkä ovat olleet sinun viiis ahaa-hetkeäsi?”

Nopeasti ajateltuna, tällaiseen tehtävään vastaaminen vaikuttaa melko helpolta. Sitä se ei kuitenkaan ollut kun ryhdyin asioita kirjaamaan. Koska hetket ovat määrällisesti rajattuja, tulee ensimmäinen valinnan vaikeus eteen siinä, kirjoitatko elämästä yleensä, busineksesta, vaiko molemmista? Oman viiden listani näytti lopulta tältä:

1. Hetki kun ymmärsin, että minun ei tarvitse olla toisella töissä

2. Hetki kun ymmärsin, että rakentamalla tunnesidettä ja sitä kautta luottamusta toiseen ihmiseen pystyt saavuttamaan mitä tahansa

3. Hetki kun ymmärsin, että kun kohtelet asiakkaita samalla tavalla kuin parhaita ystävisiä saat heistä lojaaleja sinulle

4. Hetki kun ymmärsin, että minun kannattaa uskoa unelmiini ja kulkea omaa polkuani vaikka muut miten kampittaisivat

5. Lukuisat kerrat, kun olen kuunnellut Seth Godinin The Dip-äänikirjaa

Kuten huomaat, on listani business-painotteinen, koska onnekseni huomasin, että yksityiselämän kysymyksiin pystyi vastaamaan toisessa kohta tehtäviä. Mikä olisi sinun listasi tässä tehtävässä?

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä