Myynti on fiilislaji

Eräsi pomoni sanoi minulle kerran, että kun olen menossa clousaamaan tärkeää kauppaa, näytän raskaan sarjan nyrkkeilijältä, joka on juuri astumassa kehään otellakseen elämänsä tärkeimmän ottelun. Itseluottamus, määrätietoisuus sekä tavoitteet ovat kristallin kirkkaana mielissä. Mikään ei pysty pysäyttämään, eikä mikään hetkauta. Ainoa tavoite on voitto, kaupan kotiin saaminen.

Myynti on sataprosenttinen fiilislaji. Silloin kun olet hyvässä hapessa ja kauppa käy, olet pysäyttämätön. Kun taas mieli mieli on maassa ja monet vastoinkäymiset kolhivat kroppaa, olet maan matonen. Tämä koskee, ei pelkästään yksittäistä myyjää tai asiantuntijaa joka saa työkseen myydä, vaan myös koko myyntiorganisaatiota myyntijohtajasta myyntipäälliköihin ja tiimeihin joita he vetävät.

Hyvä tapa huolehtia omakohtaisesti omasta fiiliksestä ja hyvästä hapesta on pitää itsestään huolta. Myynti on fiilislajin lisäksi tulosurheilua. Ja urheilussa pärjäävät yleensä ne, joilla on paras kunto, voima ja kestävyys. Niin henkisellä kuin fyysisellä puolella. Liiku. Lepää. Syö hyvin. Käytä alkoholia kohtuudella. Opiskele niin myyntiä kuin muita asioita. Pääasia, että opit ja kehityt joka päivä lisää.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä