Onni suosii sinnikästä

Oletko sinäkin hämmästellyt yhden yön ihmeitä. Henkilöitä, yrityksiä, bändejä tai jotain muuta, joka tuntuu yhtäkkiä olevan kaikkien huulilla. Asioita jotka vaan ilmaantuvat, ja johon kaikki hullaantuvat. Ihan sattumalta ja hyvällä tuurilla breikkasivat. Olivat oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Ihan helppoa. Sehän on monen mielipide.

En väitä, etteikö yhden yön sensaatio olisi mahdollinen. Totuus on kuitenkin on se, että jokaisen helpolta näyttävän läpimenon takana on vuosien ja tuhansien tuntien suunnitelmallinen ja sinnikäs työ. Asiat eivät nimittäin tapahdu sattumalta. Eivät, vaikka monet sivustaseuraajat niin haluaisivat uskoa. Lottokin on mukava peli. Tuuri sellainen.

Oikeassa elämässä tavoitteiden saavuttaminen vaatii a) tavoitteen asettamisen, b) konkreettisen suunnitelman miten tavoitteeseen päästään, c) vuosien sinnikkään työn tavoite mielessä. Ja sinnikkyys tarkoittaa tässä sitä, että mikään asia ei mene tavoitteen edelle, eikä tavoitteesta olla valmiita tinkimään.

Mikä asia elämässäsi on juuri nyt sellainen, että haluat sen muuttaa? Aseta tavoite. Tee suunnitelma. Aloita työskentely suunnitelmasi mukaan. Älä luovuta. Onni suosii sinnikästä.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä