Rakas asiakas, ansaitset parempaa

Minulla on pakkomielle. Pakkomielle muuttaa asiakkaiden käsitystä asiantuntijapalveluiden ostamisesta ja käyttämisestä. Pakkomielle tarjota juuri sinulle, yhä parempaa ja parempaa palvelua. Sellaista, jota ansaitset. Sellaista, jota olet aina halunnut, mutta harvoin saanut. Sellaista, jossa luvatuista asioista pidetään kiinni, hiukka ylikin, ja vielä sovitussa aikataulussa.

Kysyt kenties miksi? Ihan vaan siksi, että olen itse allerginen huonolle asiakaspalvelulle. Tai sille, että asiakkaana joudun itse pitämään huolen siitä, että palvelun tarjoaja armollisesti myy ja toimittaa minulle sen, mitä haluan ja ennen kaikkea tarvitsen. Jo tätä kirjoittaessa asia tuntuu melko itsestäänselvältä. Miksi hyvän asiakaspalvelun tarjoaminen ja ylläpitäminen on sitten niin vaikeaa? Johtuuko se siitä, että kilpailua on liian vähän ja siksi laiskistuttaa. Ei ole pakko venyä sitä viimeistä senttiä asiakkaan eteen, kun oven takana on tarpeeksi jonoa. Tai siitä, että asiakas on tottunut ostamaan juuri tietyltä taholta, eikä mukavuuden halultaan halua asiaa muuttaa.

Maailma muuttuu. Kilpailu kiristyy. Rakas asiakas. Laita yhteistyökumppanisi koville ja vaadi parempaa. Ja tällä en tarkoita sitä, että tiristät kaupankäynnissä sen viimeisenkin katesentin toimittajan palleista irti. Vaan sitä, että vaadit rahalle vastinetta. Sitä, että edellytät, että sovituista asioista pidetään kiinni, koska sinäkin niin teet. Sitä, että yhdessä rakennatte parempaa maailmaa ja muutatte asioden kulkua. Rakas asiakas, ansaitset parempaa.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä