Saavutatko tavoitteesi tänä vuonna?

On tutkittu, että ainoastaan kymmenen prosenttia ihmisistä miettii ja kirjaa tavoitteensa. Ja että loput yhdeksänkymmentä prosenttia, työskentelee edellä mainituille kymmenelle prosentille. Voi kuulostaa melko hurjalta, mutta väitän, että totta taitaa olla.

Olen itse asettanut elämässä tavoitteita, mutta vasta tämän vuoden aikana olen tehnyt sitä vakavissani. Suurin muutos on kuitenkin ollut se, että olen kirjannut tavoitteeni paperille, aina uudestaan ja uudestaan. Tärkein tavoitteeni on ollut saavuttaa tietyt numeraaliset mittarit Reepebahnin liiketoiminnalle. Hiukka nihkeätä on ollut koko vuosi, täytyy myöntää. Mutta kas kummaa. Vuoden lähestyessä loppuaan, olemme saavuttamassa lähes tarkalleen ne tavoitteet, mitkä joka päivä kirjaan whiteboardille kun saavun toimistolle.

Tuntuu melko huikealta, että kaikki se mitä olen kirjannut toteutuu. Mistä tämä johtuu? Ovatko suhdanteet vihdoin muuttumassa? Vai onko kuitenkin niin, että kaikki se mitä olen ajatellut että saavutamme, alitajuisesti ohjannut minua tekemään juuri oikeita asioita ja päätöksiä. Sanoisin, että molemmat yhteensä.

Ilmassa on jotain positiivista värinää väittäisin. Ei suurta muutosta, mutta kuitenkin sellaista, että asioita tapahtuu. Nyt on oikea hetki aloittaa ensi vuoden miettiminen. Kirjata niitä tavoitteita mitä haluat saavuttaa. Itse tulen tekemään sen optimistisella asenteella. Tulen asettamaan ja kirjaamaan kovat tavoitteet. Sellaiset, jotka pakottavat miettimään joka päivä miten ne saavutetaan.

Ajattele isosti. Kirjaa tavoitteet. Alitajuntasi kyllä ohjaa sinut oikeaan suuntaan.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä