Tarjoatko ratkaisua ongelmaan mitä asiakkaalla ei ole?

Sinäkään et varmaan ole välttynyt kuluneelta hokemalta muutoksen ja kehityksen alati kiihtyvästä tahdista. Vaikka sanonta on jo kaikunut monesti omassakin korvassa, on silti paikallaan hetki pohtia asian syvempää merkitystä.

Kun katselee ympärilleen, ja analysoi yritysten toimintaa ja peilaa sitä vallitsevaan taloudelliseen tilanteeseen, huomaa nopeasti, että jotkut toimijoista ovat pystyneet luomaan nahkansa uudelleen, kun taas osa edelleen on sitä mieltä, että muu maailma ympärillä on väärässä.

Pahimassa tapauksessa tehdään vääriä asioita oikein. Sellaisia joille ei enää ole kysyntää tai niin, että asiakas ei tuotteesta tai palvelusta ole valmis maksamaan sellaista hintapreemiota kun mitä ennen oli. Silti moni näistäkin yrityksistä on ensin kuluja karsimalla, ja sen jälkeen strategiaansa hienosäätämällä, pyrkinyt parempaan lopputulokseen, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Koska viimeksi katsoit ulos ikkunasta ja sen jälkeen peiliiin, pohtien samalla millä strategialla ja tarjoomalla voitat pelin tulevaisuudessa? Jos et ole hereillä, saatat joku aamu herätä ja huomata, että markkina on sulannut alta, tai että joku uusi ja uutta toimintamallia käyttävä yritys vei asiakkaasi ja ansaintasi.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä