Vaihda haulikko tarkkuuskivääriin

Kuten monet teistä jotka blogejani seuraavat ja lukevat tietävät, olen suhteellisen aktiivinen mitä tulee sisällön tuottamiseen sekä jakamiseen. Välillä itselläkin meinaa kuitenkin usko loppua, kun ei ole ollut tarkempaa tietoa siitä, kuka kirjoituksiani lukee ja mitä ne hänessä herättävät. Tästä syystä olen jo pidemmän aikaa sisällön tuottamisen lisäksi panostanut siihen, mille kohderyhmille viestini menevät. Toki tein tätä aikaisemmin, mutta nyt olemme nostaneet asian täysin uudelle tasolle.

Kun kohdistus on saatu kuntoon, olemme saaneet nostettua seuraaja- sekä lukijamäärät lähes kymmenkertaiseksi siitä mitä ne ennen olivat. Tämä näkyy niin kommenttien, jakamisten, tykkäämisten kuin Twitter-seuraajien, Linkedin-kutsujen kuin Facobookin kaveripyyntöjen määrän massiivisena kasvuna.

Yhä useampi niistä henkilöistä keitä minä haluan tavoitella, altistuvat ilosanomalleni. Ja palautteen sävystä päätellen he ovat tyytyväisiä siihen asiaan. Jos sinusta tuntuu, että henkilö- tai yritysbrändin terävöittäminen ja viestin parempi kohdentaminen, terävää sisältöä unohtamatta, olisi paikallaan keskutelen kanssasi mielelläni lisää. Lupaan, että haulikko vaihtuu nopeasti tarkkuuskivääriin ja viestisi tehot monikertaistuvat.

Julkaistu kohteessa Sekalaista
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ota yhteyttä